Over About People

Ik ben Karin Laker, de oprichter van About People. Ik geloof dat wanneer mensen in hun kracht staan alles mogelijk is. Soms loopt het even wat minder en dat is waar ik u van dienst kan zijn: inspireren om nieuwe mogelijkheden te zien en vol vertrouwen te veranderen.

Mijn stijl is duidelijk, empatisch en respectvol. In mijn werk combineer ik een analytische insteek met praktische oplossingen. Ik denk in mogelijkheden en verras graag met een kritische vraag, nieuwe aanpak of invalshoek.

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in het (internationale) bedrijfsleven, waarvan vele jaren als manager en director. Ik vind snel mijn weg in (matrix) organisaties en begrijp de uitdagingen die medewerkers en managers kunnen tegenkomen. Ik heb in verschillende werkgebieden mogen werken: finance, consulting, operational audit en HR. Hierdoor heb ik een brede kijk op situaties en kan ik nieuwe perspectieven inbrengen. Ik heb een sterke focus op het gezamenlijk behalen van resultaten.

Korte biografie:

  • Loopbaancoaching – ICM
  • Co-active Coaching – Co-active Training Institute
  • Team Coaching – Team Coaching International
  • Executive Master in Finance en Control, RC – Universiteit van Amsterdam
  • Master in Internal Auditing – Universiteit van Antwerpen
  • Master in Bedrijfseconomie – Universiteit van Maastricht

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op. Ik hoor het graag.

 

“If you can dream it, you can do it.” Walt Disney

Contact

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in.

+31 (0)6 51 244 355info@about-people.nl