HR consulting

Heeft u vragen of een uitdaging op het gebied van HR? Als buitenstaander met een frisse blik en uitgebreide HR-expertise help ik u de essentie van het vraagstuk helder te krijgen en te bepalen wat er nodig is voor verbetering. Hieronder een aantal voorbeelden van mijn diensten. Mocht u andere vragen hebben, dan kijk ik graag samen met u hoe ik u verder kan helpen.

Verbeteren HR-processen

U wilt uw HR-processen zoals werving en selectie, het beoordelingsproces en de talentanalyse verbeteren; u bent een nieuw softwarepakket aan het implementeren en wilt de processen hierop aanpassen; u wilt efficiënter werken en de (interne) klant beter bedienen.

Dit vraagt om analyse en verbetering van het huidige proces, of zelfs ontwerp en implementatie van een geheel nieuw proces. Soms kan ik u helpen met alleen advies en kunt u daarna zelf verder aan de slag. Zo niet, dan help ik u graag verder met bijvoorbeeld een procesdoorlichting, design workshops en het implementeren van de nieuwe processen.

Leren en ontwikkelen

U kunt bij mij terecht voor advies op het gebied van leren en ontwikkelen. Samen bespreken en analyseren we de ontwikkelbehoeften binnen uw organisatie. Ik ben graag uw sparringpartner om te komen tot een integraal plan, waarbij niet alleen gekeken wordt naar trainingen, maar ook naar leren van elkaar en in de praktijk.

Virtuele trainingen

Ik geef virtuele trainingen op het gebied van persoonlijke vaardigheden voor managers en professionals. Denk hierbij aan: omgaan met verandering, virtueel werken, werken in een matrix, effectieve feedback, coachingsvaardigheden, beïnvloeden, omgaan met conflicten, omgaan met stress. Deze trainingen kunnen worden aangepast aan de wensen en context van uw organisatie. Indien gewenst kan ik ook een training specifiek voor uw organisatie ontwikkelen.

Mijn aanpak

  • Ik werk actief samen met uw medewerkers en managers.
  • Ik stel praktische en vernieuwende oplossingen voor.
  • Ik werk resultaatgericht en heb aandacht voor de business impact.
  • Ik heb oog voor aansluiting met uw bedrijfsstrategie en -cultuur.
  • Waar nodig daag ik kritisch en respectvol de status quo uit.
  • Ik werk graag met pilots die bij succes kunnen worden opgeschaald.
  • Ik heb een gestructureerde en mensgerichte aanpak en werk in het Nederlands en Engels.

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op. Ik hoor het graag.

Contact

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in.

+31 (0)6 51 244 355info@about-people.nl