HR consulting

Heeft u een uitdaging op het gebied van HR? Met een frisse blik en kennis van zaken helpen wij u graag. Wij zijn gespecialiseerd op werken in een matrix organisatie en change management.

Werken in een matrix organisatie

Veel organisaties kiezen voor de matrix organisatiestructuur om hun strategie tot uitvoering te brengen in een steeds complexere en veranderende omgeving. In een matrix organisatie rapporteren werknemers aan ten minste twee managers. Deze structuur is bedoeld om samenwerking te bevorderen, efficiëntie te verbeteren en de klanten beter te bedienen.

In de praktijk kan het echter een hele uitdaging zijn om de matrix succesvol te implementeren. Wanneer deze niet goed is geïmplementeerd, kan er sprake zijn van:

  • onduidelijke rollen en verantwoordelijkheden,
  • conflicterende prioriteiten,
  • trage besluitvorming, en
  • een ineffectieve “silo mentaliteit”.

Herkent u dit? About People kan helpen om uw medewerkers, managers en leiders positief en effectief te laten werken binnen de matrix. Wij hebben hierbij aandacht voor de organisatie inrichting, competenties & vaardigheden en de mindset die nodig zijn om succesvol te zijn in de matrix.

Change management

Veranderingen volgen elkaar in een hoog tempo op. Een nieuwe organisatie structuur, de implementatie van een nieuw systeem of een andere manier van werken. Elke verandering heeft impact op de mensen binnen uw organisatie en vraagt om een mensgerichte aanpak. About People helpt u bij het effectief en soepel implementeren van verandering met aandacht en respect voor uw medewerkers.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Wij inspireren u graag!

Contact

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in.

+31 (0)6 51 244 355info@about-people.nl