Consulting

Wilt u dat uw organisatie blijft excelleren in de snel veranderende en complexe wereld? Merkt u dat uw medewerkers in deze omstandigheden soms moeite hebben om effectief en gemotiveerd te blijven functioneren?

About People werkt op het snijvlak van organisatiestructuur, processen en de ontwikkeling van medewerkers. Vanuit uw strategie geven wij invulling aan deze thema’s om zo uw organisatie verder te helpen. 

Waar wij voor staan:

Wij werken graag actief met elkaar samen om te komen tot een doeltreffende oplossing voor uw vraagstuk. We brengen niet alleen expertise, maar hebben ook aandacht voor het leren binnen uw organisatie. Zo zorgen we dat er blijvend iets verandert.

Onze aanpak kenmerkt zich door onze focus op het creëren van business impact voor uw organisatie met pragmatische en vernieuwende oplossingen. We geloven niet in een “one size fits all” oplossing, want uw bedrijfscultuur is een belangrijke factor. We leveren altijd maatwerk.

Hieronder wat voorbeelden van onze werkgebieden:

  • Verder ontwikkelen van de organisatie inrichting, competenties & vaardigheden en de mindset die nodig is om uw medewerkers en managers succesvol te laten zijn
  • Analyseren en implementeren van effectieve en efficiënte end-to-end processen
  • Ontwerpen en geven van maatwerk trainingen, online en live in het Nederlands en Engels
  • Begeleiden van transformatietrajecten (project en change management)

Mocht u andere vragen hebben, dan kijken we graag samen hoe we u verder kunnen helpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij inspireren u graag!

Contact

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in.

+31 (0)6 51 244 355info@about-people.nl